Sorsfordító utazás

a személyes szabadság birodalmába

Anand dilvar

AZ ÍRÓ

Anand Dilvar fáradhatatlan kereső és szenvedélyes utazó, aki ezt a nevet – mely annyit tesz, „Szívbéli boldogság” – 2003-ban vette fel, amikor Osho indiai meditációs központjába utazott tanulni.


A szerző Gestalt-terapeuta és motivációs előadó, aki több mint 30 könyvet írt már az önismereti fejlődésről. A Rab című könyve Mexikó egyik legnagyobb bestsellere.


Anand Dilvar hazájában, Mexikóban Osho tanainak egyik legismertebb képviselője. Több mint 30 önfejlesztő könyv szerzője, az El Camino Rojo Ediciones kiadó vezetője, a Vision Quest spirtuális központ alapítója, worshopok szervezője és oktatója. A spirituális tudatosság és a meditáció elkötelezett híve. Írásai az emberi lét nehéz aspektusait mutatják be, a legalattomosabb szenvedélyek rabságáról és az élvezetek mögött megbújó veszélyes hibáinkról szólnak.

“ez a 

nagyszerű könyv 

spirituális 

klasszikus lesz”

                                                    AMAZON  

Rendeld meg a könyvet most és
kiadói kedvezménnyel
lehet a tiéd!

Sorsfordító utazás a személyes szabadság birodalmába. A szerző végigkalauzol bennünket elménk világmindenségében arra a helyre, ahol fellelhetjük egészséges énünket, akinek hangját a jelek szerint csakis akkor hallhatjuk meg, amikor mi magunk elcsendesülünk.

A regényben azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról olvashatunk, melyek meggátolnak minket abban, hogy megleljük szabadságunkat és boldogságunkat. A történet főhőse kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, jó és rossz embereket, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője segítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős eseményeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel és barátnőjével, a kábítószerekhez való viszonyát, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki „börtönbe zárta” őt, az végül is saját maga volt.

BLUEMOON KÖNYVEK 2018